Sunday, March 20, 2011

Missing home!

It’s already 5 months away from home (and we still have 1 and a half month to go). We are really missing it! The way we found to feel better was doing from time to time a traditional Portuguese dish with the few ingredients that we can find in the Portuguese shop in Swindon. This time it was a very traditional and well known salt cod with chick peas. Doesn’t it look delicious? Or is just my feelings that make it so delicious? Oh! And a homemade Portuguese bread, made by me!

Já lá vão 5 meses longe de casa (e ainda temos mais 1 e meio pela frente). As saudades começam a apertar! Uma forma que encontrámos para tentar minimizar as saudades foi fazer um pratinho português de vez enquanto com os poucos ingredientes que conseguimos encontrar por aqui na loja portuguesa de Swindon. Desta vez foi um bacalhauzinho com grão. Está ou nao está convidativo? Ou são as saudades que já são demasiado grandes? Ah! E pãozinho português caseiro feito por mim!


1 comment:

Filipa Mota said...

Está com muito bom aspecto, sim senhora!
Quando vierem temos que combinar uma refeição tipicamente portuguesa, com tudo a que têm direito!